شايعه کنار گذاشته شدن 4 بازيکن استقلال چطور رسانهاي شد؟
به گزارش فوتبالي، شب قبل از بازي استقلال و فولاد خبري در يک سايت و يکي از رسانهها منتشر شد مبني بر اينکه استراماچوني در پايان تمرين تيمش رضا آذري، امير حسين کارگر و سينا خادم پور را کنار گذاشته و آنها بايد تيم جديد خود را معرفي کنند.
خبري که البته از سوي بازيکنان در گفت و گو با فوتبالي و خود فتحي تکذيب شد. فتحي اعلام کرد که سرمربي ايتاليايي چنين خواستهاي را از او نداشته است.
اما چه شد که اين خبر از اردوي استقلال بيرون آمد. در پايان تمرين روز چهارشنبه استقلال استراماچوني وقتي مي بيند اين بازيکنان نامبرده زماني که جدا از نفرات اصلي تمرين مي کنند، ناراحت و بيانگيزه هستند جلسهاي را با آنها ترتيب مي دهد.
او خطاب به اين نفرات مي گويد؛ «شيوه کاري من اين است که در تمرينات آخر هفته و نزديک بازي فقط نفراتي را که براي بازي پيش رو نياز دارم را تمرين تاکتيکي ميدهم و بقيه بايد به طور جداگانه تمرين داشته باشند. شما 4 بازيکن اگر ميتوانيد با اين شرايط خود را وقف دهيد که مشکلي نيست اما اگر ميخواهيد ناراحت يا بيانگيزه شويد بهتر است بدانيد که براي من در ترکيب استقلال جايي نداريد. بازيکنان نامبرده هم قول مي دهند با تمرينات بيشتر بتوانند نظر او را جلب کنند.»
بعد از اين جلسه برخي فکر کردند استراماچوني اين نفرات را اخراج کرده که اين شايعه را مطرح کردند اما ماجرا طور ديگري بود.
درباره این سایت